w

Møt musikere i verdensklasse på scenen!

Har du noen gang stått i det skarpe scenelyset i en konsertsal med 1000 seter? Prøv det i Harstad sammen med noen av byens musiker-celebriteter.

Kulturprogram for grupper
18.04.201615:48 Kampanje kultur

Det er ikke uvanlig å reise med fly fra Europa for å oppleve det arktiske Norge. Flere musikere fra Harstad gjør det motsatte - de flyr til Roma, Wien og Berlin for å jobbe med Europas beste orkestre og dirigenter.

Harstad Kulturhus er en av landets mest anerkjente konsertarenaer, og ligger på kaikanten ved Vågsfjorden. Huset er hjemmescene for noen av verdens fremste klassiske utøvere, som f. eks barytonsangeren Audun Iversen og bassisten Knut-Erik Sundquist. Musikere fra Harstad opptrer jevnlig i de store konsert-metropolene i verden, og jobber med folk som Leif Ove Andsnes eller Claudio Abbadi. 

Vi tilbyr et eksklusivt møte med en av verdens beste kontra-bassister, Harstad-væringen Knut-Erik Sundqvist. Vi går opp på scena i Harstad kulturhus store sal, og ser en kort video fra et typisk oppdrag for Knut-Erik et sted ute i Europa. Deretter blir det en prat med Knut-Erik om livet i nord og musikken, før vi får en helt unik minikonsert servert direkte på scenen. Så tar vi oss en kort studietur i sceneområdene, før vi avslutter med å fyre opp frontlyset ute på selve scenen. Det innebærer at man ikke lenger ser salen der ute. Den som vil kan prøve seg på et bukk eller en sang til et imaginært publikum, mens vi fyrer av et opptak av applausen fra fullsatt sal. Det er en ganske morsom opplevelse! Og etterpå går vi selvsagt ut i kunstnerfoyeen og runder av med et glass med bobler    

Kapasitet: 25-50 personer.
Sesong: 01-30 september 2016, klokkeslett på bestilling. 
Tilgjengelig på bestilling for grupper (8 dager før)
Fasiliteter: Harstad Kulturhus (concert hall)
Sted: Harstad havn, nær Hurtigruta
Varighet: 60 minutter
Servering: Ett glass champagne eller alkoholfritt alternativ
Pris: NOK 600,- pr person
Passer for: Alle nasjonaliteter og kulturinteresserte voksne i alle aldre.

Masard Management
Øivind Arvola
Knut-Erik Sundqvist

Relaterte artikler

google map