w

Arrangement verdt å reise langt for!

Har du lyst til å delta på et litt annerledes arrangement kan du lett finne det i Harstad. Her er noen events som du på ingen måte finner over alt.

Musikk, mat, vin og lokal moro
29.06.201623:34 Lena Nøstdahl

Juksastevnet 28-31.juli (Grytøy)

På vakre Grytøya kan du delta på Juksastevne. Det handler ikke om å jukse og ikke egentlig om å fiske heller, selv om du absolutt kan hente deg koking rett fra havet mens du er på Grytøya. Jukastevnet handler først og fremst om god musikk og om å ha det trivelig sammen på en vakker øy. Det er intet mindre enn en tvers igjenneom autentisk, lokal nordnorsk festival. Herlig!

BAKgården 18.-20.august 

Dette er festivalen for deg som er glad i god musikk og høy stemning midt i byen. BAKgården er imidlertid mye mer enn ”bare” en festival. Markedet, som i år arrangeres både fredag og lørdag, trekker tusenvis av publikummere til Harstad sentrum hvert eneste år. Blant årets artister finner du blant annet Dum Dum Boys, Madcon, Admiral P, Nico and Vinz, Lars Vaular, Zoo, Slade og flere store navn.

Vil du være med, vær rask med billettbestillingen for salget i år er rekordstort!

Arktisk vinfest 2. – 3.september

Og så var det oss som liker noe godt i glasset og interesserer oss for kunsten å nyte god vin... Dette er en vaskeekte arktisk vinfest, fyllt med utmerket mat og drikke, intet mindre. En selvmotsigelse, sier du? Absolutt ikke! Sjekk ut programmet her. Dette er fine saker! 

Petter Olaussen

google map