w

Feel-good-shopping

Harstad er byen hvor du får så mye mer enn bare en handlepose når du forlater butikken – du får hele stemningen! Og du får gjerne en kopp kaffe, en muffins eller en bollemus i samme slengen – ja du hørte rett.  Kom til Harstad sentrum for å få oppleve ren handleglede på en av våre nisjebutikker– en by perfekt til feel- good-shopping!

Personlig shopper!
22.03.201621:13 Kampanje kultur

Personal shopper: Hadde det ikke vært perfekt å få din egen personlige shopper når du er i Harstad? En person som vet hvor alle butikker er, som er lommekjent i hvert butikkhjørne, som kan holde kaffen din når du er på prøverommet, som bærer dine handleposer? Dette konseptet kan vi tilby deg!

Butikk 4 You: Kommer du med venninnegjengen eller ønsker å få 100% oppmerksomhet fra de ansatte i en butikk, så kan vi arrangere dette til deg med egen åpningstid! Køståing, ventetid på prøverom og opptatte ansatte er historie – prøv Butikk 4 you!

Butikkene som kan tilby personal shopper og Butikk 4 you:

Lykke og Lukas: Duften av nykvernet kaffe, ferske muffins, delikatesser, barneklær, interiør og mye mer for sansene – stikk innom for opplevelsen!

Aion: De beste merkene for en sporty kropp – og service som er bra for sjela. Aion gir deg råd og veiledning for å finne rette produkter til deg!

Paletten: Her bruker de ansatte tid og kunnskap for å gi deg den rette rammen og det perfekte maleriet som passer til deg! Eller kanskje du er ute etter en gave? Stikk innom å ta en titt på malerier fra lokale og ukjente kunstnere!

Galant: På utkikk etter en ny dress? Konfirmasjon? Bryllup? Eller bare en genser til jobb? På galant, ja der blir du kledd galant uansett!

Parabolflua: Villmark, natur, jakt og fiske – på parabolflua får du alt du trenger til ditt neste møte med naturen. Og det beste av alt – her får du Norges beste service!

Vakre Vene: Lille speil på veggen der, hvem er vakrest i Harstad her? Jo, de som har handlet på Vakre Vene så klart! Klær, smykker, sko og til og med sjokolade forfører deg her!

Ellens Pelsstudio: Hvis du frøs på tur inn – så er du varm når du går ut! Hos Ellen får du det meste av varme klær, med eller uten pels, skinnvesker, tøfler eller hvorfor ikke et sitteunderlaget med ditt eget navn på?

Tequila Sports: Nei, du har ikke kommet til en uteplass. Dette er byens egen kajakkbutikk! Her får du kjøpt alt fra våtdrakter, årer og kajakker i alle fasonger! Eller kanskje du trenger tips til hvor du kan ro? Kom innom Tequila!

Timer: Følelsen av å være i Norge får du på timer, i alle fall på grunn av Moods of Norway! Her kan du handle merkeklær og kvalitetsprodukter til han og henne, klokker, sko eller kanskje en fancy hatt?

Anemone: Blomsteroppsats eller krukke, her finner du alt til den smukke! Hos Anemone kan du nyte en liten jungel av friske blomster -  perfekt for deg som leter etter det lille ekstra for å friske opp hverdagen!

Christiane Wulff: Her finner du det du trenger av klær til damer, både sommer og vinter! Velkommen til en hyggelig og personlig handling!

Hjerter Damer: Der det er hjerterom er det husrom, og der det er Hjerter Damer er det noe veldig fint! Her får du kjøpt nydelige plagg, noe søtt til kaffen, en liten blomsterbukett eller den perfekte gaven!

Bakerinnen: Vegg i vegg med Hjerter Damer finner du byens nyeste bakeri! Men det er så mye mer enn bare boller. Her kan du få deg bollemus. Ja du hørte rett – velkommen til bakeriet med kreative bakverk!

Feel-good-shopping er alltid gratis i Harstad og ønsker du en personal shopper eller Butikk 4 You kan dette bestilles her.

Kontaktinformasjon

Visit Harstad.

Sjøgata 1 b /3. 9405 Harstad

P.O. Box 654, NO-9486 Harstad

(+47) 77 01 89 89

post@visitharstad.no

www.visitharstad.com

Elise Steffensen_theelise.com
Særegne butikker
Yvonne Holth_nordnorge.com
Norske håndverkstradisjoner
Steve Nilsen
Shopping med personlig service
Steve Nilsen
Shopping meg godt utvalg
Steve Nilsen
Kunnskapsrik betjening
Steve Nilsen

google map