w

Lær å fange det arktiske lyset

Møt en av Norges beste arktiske fotografer, og få tips om hvordan du fanger det arktiske lyset. Ta bedre bilder og ha det gøy med ditt kamera eller smarttelefon når du besøker Harstad. Datoer for sommerens åpne deltakelse: 29, 30 og 31 august.
Ellers kan turen bestilles for grupper fra 25 til 60 personer.


 

Mini-foto-kurs
15.06.201614:19 Kampanje kultur

De fleste som besøker det arktiske Norge gjør det helt eler delvis på grunn av naturen. Her er utsikter som tar pusten fra deg, og et klima som av og til setter oss mennesker på plass, bokstavelig talt. Så er det selvsagt nordlyset og midnattsolen, men faktisk er det slik at hver årstid (og vi har flere enn fire) har sitt eget unike lys. Mørketiden, det blå lyset i januar, vårens pastellfarger og nysnøen på toppene i mai eller høsten som flammer opp i rødt, gult og oransje før den første snøen dekker alt til. 

Uansett om du har med deg profesjonelt fotoutstyr eller en smarttelefon - alle vil ta de beste bildene. Men det er ikke alltid så lett å få has på dette arktiske lyset. Bli med oss på en halvtimes leksjon i arktisk lysfangst sammen med Trym Ivar Bergsmo, en av våre mest kjente arktiske fotografer og fotokunstnere. Se hans egne bilder på en et stort lerret og la ham dele noen av sine erfaringer og tips når det gjelder det arktiske lyset - solen ved midnatt og vinterens Aurora Borealis. Trym Ivar Bergsmos fotobok fra et helt år med en reindriftsfamilie i Finnmark har fått kultstatus, og han har utsmykningsoppdrag fra blant andre Hurtigruten.  

Reingjeternes «første" frokost; svart bålkaffe og røykakjøtt

Vi serverer en smak av svart kokekaffe og røkt reinsdyrkjøtt - gjeternes rivstart av en frokost under reinflyttingen på vidda. Og uansett om du bare har med deg en smarttelefon eller bærer med deg tunge linser og stativer, vil vi sannsynligvis kunne bidra til litt bedre bilder av vårt skjønne arktiske Norge.

 

Hvor og når

Sted: Harstad Kino

Språk: Norsk eller engelsk

Varighet: 45 - 60 min

Servering: Svart kaffe og tørka reinsdyrkjøtt (inngår i prisen)

Kapasitet: 10 - 75 deltagere

.......

Pris: kr. 450,-

Høres dette interessant ut? 

Send oss en forespørsel!

Kontaktinformasjon

Mansard Management & Production

Anders Fredrik Eriksson

Tommy Simonsen
Fotokurs i Harstad
Trym Ivar Bergsmo
Lær fotografi i Harstad
Trym Ivar Bergsmo

google map