w

Ved havet midt i byen

Thon Hotel Harstad ligger sentralt ved kaia og i hjertet av Harstad. Utsikten over Vågsfjorden fra gjesterommene, og ikke minst konferanseavdelingen, er fantastisk. Det er kun en kort spasertur fra hotellet til kulturhuset og byens butikker, restauranter og uteliv.

Thon Hotel Harstad
21.04.201610:52 Lena Nøstdahl

Hotellets sentrale beliggenhet i Harstad gjør at du bor midt i byen, og er "rett rundt hjørnet" til det meste enten du besøker oss i jobbsammenheng eller privat.

Mat og drikke på hotellet

I april 2016 åpnet vi vår egen frokost & spiseri hvor vi serverer en stor og velsmakende frokostbuffè. Her får du omeletten stekt av kokken i vårt eget «showkjøkken» mens du venter. For våre konferansegjester serverer vi også «Verdens beste lunsjbuffet» eller lunsjretter laget i samarbeid med Bocuse d`Or vinner Ørjan Johannessen og Odd Solvoll. I vårt spiseri tilbyr vi også alle former for selskapsservering, brylluper, julebord og  konfirmasjon. Det er nytt moderne lydanlegg med laserprosjektor for presentasjoner, for det tilfelle at en vil ha en produkt lansering eller tilsvarende i spiseriet.

Vi har også Egon Restaurant i tilknytning til hotellet. Dette er vår à la carte restaurant, som byr på en variert meny med småretter, biffretter, laks og andre fiskeretter. Alt på menyen kan også bestilles til rommet. Våre konferansegjester kan selvsagt også velge lunsj fra Egon sin lunsjmeny.

Trening og velvære

Hotellet har et lite trimrom som kan benyttes gratis av våre gjester. Vi samarbeider også med treningskjeden Stamina Hot i Harstad, og har et begrenset antall treningskort som gir gratis inngang til deres treningstudioer i byen. Det nærmeste senteret, Stamina Hot Sentrum, ligger kun 2 minutters gange unna og har standard fasiliteter. Ca. 10-15 minutter unna finner du Stamina Hot Flex, et avansert treningssenter som tilbyr gruppetimer, dampbad, badsstue, personlig trener, med mer.

Attraksjoner og ting å gjøre ved hotellet

Hotellet ligger ved kaia i Harstad Sentrum, og har en vakker utsikt over Vågsfjorden. Harstad er kjent for sin vakre natur, og her er muligheter for Deep Sea Rafting, hvalsafari, seiling, fiske, golf, dykking. Om vinteren kan du stå på ski på Sollifjellet Alpinsenter. Vi samarbeider også med Grottebadet, et av Nord-Norges artigste badeland. Vi tilbyr pakketilbud som inkluderer overnatting og inngang til Grottebadet for hele familien.

« På Thon Hotel Harstad skal du alltid, uansett hva som bringer deg til hotellet, oppleve å bli sett, hørt og forstått - og få en genuin opplevelse av det å være velkommen. Vi ser frem til å ønske deg hjertelig velkommen til oss! »

Du finner mer informasjon og kan bestille rom på Thon Hotel Harstads egne sider:

http://www.thonhotels.no/hoteller/land/norge/harstad/thon-hotel-harstad/

google map