w

Tips til deg som reiser med en vennegjeng

I Harstad er det mye å oppleve både alene og i grupper. Hvis dere ikke kommer med egen bil så er det fullt mulig å sykle i Harstad. Og har du ikke egen sykkel så får du leie sykkel – til og med EL-Sykkel! Øyhopping med sykkel og ferge høres vel fristende ut?

11.04.201619:17 Kampanje kultur

På bølgen blå

Ta turen ut på fjorden med en av våre bedrifter som tilbyr opplevelser på havet– hva er vel bedre enn en RIB-tur i verdens nordligste bebodde skjærgård! Dette kan også kombineres med en av våre opplevelser – musikk, hav, mat og kultur – samtidig!

Kultur og historie

Ta med vennene på en uforglemmelig tur gjennom Harstads kulturliv! Byvandring med kultur, konsert på kulturhuset og etterfulgt av et måltid du sent vil glemme! Ønsker du middagen servert et annet sted enn på selve restauranten har vi flere kokker i byen som reiser dit du er! Toppen av kaka kan være noen som spiller musikk for dere under måltidet – og selve kaka kan dere nyte med en storslått utsikt!

På Trondeneshalvøya kan dere besøke Trondenes Historiske Senter å få innblikk i hvordan det var i Harstad på Vikingtiden – eller besøke verdens nordligste steinkirke Trondenes Kirke, bygd ca 1250! I samme område, men på det militære området på Trondenes, kan dere bli bedre kjent med Adolf – 4 store kanoner bygget under 2. verdenskrig av Hitler. På sommeren er det faste guidede turer på kanonen, og på vinteren må turen forhånds bookes hos Visit Harstad.

Naturligvis!

Fjell og fjord – i Harstadområdet finner du mange turstier og hytter. Overnatt i telt eller på en av våre ubemannede hytter. Gå fra gapahuk til gapahuk, ta med skiene og gå på topptur! Eller hvorfor ikke dra på «Ski and Sail»? Da blir du transportert med båt til ditt neste drømmested for toppturen! Etterfulgt av herlig måltid om bord og soveplass. For grupper er det mange muligheter – naturligvis!

Relaterte artikler

google map