w

Historisk gourmetkveld i vikingenes kjølvann!

Nå kan du bli med på en historisk måltidsopplevelse der du beveger deg i vikingenes fotspor. Den svært anerkjente restauranten Umami står for mat og servering, mens opplevelsesarrangøren B&B Touring tar deg ut på havet og inn i de virkelig gode fortellingene fra vikingetida og Ottar fra Bjarkøy sitt rike.

Historisk gourmet
25.05.201621:14 Kampanje kultur

Kvelden starter med en båttur gjennom skjærgården fra Harstad til Bjarkøy i en flott rib-båt. Alle deltakere blir utstyrt med varme flytedresser, redningsvester og briller slit at turen blir behagelig. Underveis til "Midgard", vårt trivelige sjøhus på Bjarkøya, får dere fortalt historien "fra istid til vikingetid". 

På turen vil vi også få oppleve et rikt fugleliv, og er vi heldige kan vi også se hval. Uansett kan du glede deg til en nord-norsk sommer med lyse netter og midnattssol. 

Det gode måltidet du vil få servert i Midgard, står i vikingtidens teng.

Idet du ankommer vil kokkene fra Umami ta dere i mot med smaker fra hvat og deilig mjød. Mens du spaserer i vikingenes fotspor, klargjøres en spektakulær middag inspirert av naturen og fortida. Med utsikt over fjorden og fjellene, får du servert både tørrfisk, villsau og bær fra området. I tillegg blir måltidet komplementert med vin eller øl tilpasset hver rett. Gjennom en 4 retters middag med historier fra en tid som begeistrer hele verden, vil du få smaker som gjør inntrykk og huskes for alltid.

Når

  • FRA JUNI 2016
  • Hele året ved forhåndsbestilling

Minimum antall personer

10

Maksimum antall personer

30

Priser

Kr 2195,- pr person

INKL. RIB-SAFARI TIL OG FRA MIDGARD

Tips til turen, kan du lese her.

Høres dette spennende ut?

Send oss en forespørsel!

Kontaktinformasjon

B&BTouring

Adresse:Skoleveien 4, HARSTAD

www.bbtouring.no 

post@bbtouring.no 

Visit Harstad
RIB i midnattssol
B&B Touring
gourmetmat fra umami
B&B Touring
Sjøhus på Bjarkøy
Maler: Peder Nicolai Arbo
Olav den helliges død

Relaterte artikler

google map