w

Umami

Unike måltider servert av kokkene selv!
På Umami får du et unikt måltid i hjemmekoselige omgivelser der du vil bli servert av kokkene selv. Restauranten har kun forhåndsbestilte middager, så når du bestiller får du også bekreftelse på reservasjon og innsikt i den sesongbaserte menyen.  Allerede i forbindelse med reservasjonen vil kokkene som driver stedet ta kontakt for en god dialog.

18.04.201614:58 Kampanje kultur

Umami, den femte smaken!

Umami er Harstads siste tilskudd på byens gourmet-himmel. Da Kim-Håvard Larsen og Sigrid Rafaelsen startet den i Havnegata i 2011 kom den som et friskt, ungt pust. De ble bokstavelig talt raskt «den nye vinen» i Harstads gourmet-flora.

Ordet Umami betyr egentlig velsmakende og lekker. Og det er akkurat det Umami har lykkes med. De er kompromissløs på råvarenes kvalitet. Når de er trygg på dette er hovedjobben å få disse råvarenes egenart og smaker frem på en best mulig måte, uten å tilsette for mye annet. Når dette gjøres med deres kunstneriske utforming blir rettene en fryd for øye og en nyhet for våre ganer. Umami har greid å tilføre Harstads unike gourmet-kvalitet enda en smak.

Kunne du tenke deg en uforglemmelig matkveld hos Umami?
Send oss en forespørsel!

Kontaktinformasjon

Umami Harstad
Havnegata 23 A
9405 Harstad, Norway

Tel: + 47 950 90 911

post@umamiharstad.no

www.umamiharstad.no

Visit Harstad
Vertskap Umami restaurant
Visit Harstad
Umami restaurant

google map